Υπηρεσίες
Η Κίνηση παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες εντελώς δωρεάν:


  1. 1.Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Στήριξης για ανθρώπους που ζουν με τον HIV, για τους φίλους, συντρόφους και όποιον οι ίδιοι θεωρούν οικογένεια, στη Γρηγόριο Κλινική, 6ος όροφος, Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας


  1. 2.Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης στα Ελληνικά, Αγγλικά και Ισπανικά στο κινητό τηλέφωνο 9960 9070


  1. 3.Cy Checkpoint : Outreach

        Δωρεάν, Ανώνυμη και Γρήγορη Εξέταση για τον HIV

  1. Η Κίνηση διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα εξετάσεις για HIV, με τη  μέθοδο του INSTI HIV Rapid Testing, εντελώς ανώνυμα και δωρεάν. Το Rapid Testing πραγματοποιείται σε προκαθορισμένους χώρους και χρόνους κάθε φορά, σε διάφορες πόλεις της Κύπρου. Εγγραφείτε στο Mailing List ή στο SMS List της Κίνησης πατώντας εδώ.


  1. 4.Ενημέρωση μέσω διαδικτύου (Facebook, Twitter, Grindr, Planet Romeo). Παρέχουμε ενημέρωση μέσα από τα προφίλ μας σε σελίδες κοινωνικής  δικτύωσης και εφαρμογές κινητών τηλεφώνων, τόσο στην ΛΟΑΤΙΚ κοινότητα, όσο και στον ευρύτερο πληθυσμό, σε σχέση με πρακτικές για ασφαλέστερο σεξ, για τα σημεία όπου μπορεί κανείς να εξεταστεί στην Κύπρο, και για πληροφορίες όπως πχ. τι σημαίνει “μη ανιχνεύσιμος”, τι είναι το HIV/AIDS.


  1. 5.Οδηγός για Ασφαλές Σεξ (κατεβάστε το PDF πατώντας το εικονίδιο πιο κάτω). Ο Οδηγός διατίθεται στα ελληνικά, στα Αγγλικά και στα Τουρκικά.

 
EN
ΕΛ
TR
Services_en.html
Services_tr.html

Δευτέρα – Παρασκευή

09:00 -13:00 & 17:00-21:00

Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά